UppsalaBilder.Se har som mål att fånga och förmedla bilder från och omkring Uppsala. Vi bevakar aktuella händelser så som kultur, sport och aktionevent. Vi fokuserar på att bevara ögonblicket och förmedla den känsla som är unik vid varje tillfälle. Att förmedla just olika känslor som utspelas vid exempelvis sportevenemang, när två lag möts är en del av vår profession. Vi har idag många olika fotouppdrag, allt från dagspress, repotage, dokumentär och sport till mer genomarbetade reklamuppdrag.

Vi bevakar en mängd lokala sporthändelser. Exempelvis följer vi Almtuna IS hemmamatcher och även Storvreta IBK och Sirius innebndy samt Uppsala Basket. Vi följer också elitserien i Gävle, Läkerol Arena där Brynäs spelar sina hemmamatcher. Vill ni tipsa oss om lokala sporthändelser kan ni maila till UppsalaBilder.Se på adressen info@uppsalabilder.se.

Med många års erfarenhet av stillbildsfotografi i olika områden har vi en god grund att stå på.  Vi har bland annat gjort produktioner åt Sveriges television, levererat bildbmaterial till TV4, Expressen och en mängd olika dagstidningar, magasin och webbsidor. Se våra referenser under rubriken ”Bilder att köpa”.

Vi levererar minutfärska bilder direkt till dig som kund alternativt hämtar ni bilderna direkt från vår databas, se här ovan under rubriken Bildarkiv. Tag kontakt med oss för mer information om bildköp.

Vi är inte främmande för uppdrag där det passar Er som kund. Kontakta oss så hittar vi det som passar Er. Vårat mål är att erbjuda bilder av hög kvalitet som lämpar sig både för tryck och för webb. Saknar ni bilder är ni välkomna att höra av er till oss.

Sälj din bild till UppsalaBilder.se. Har du en fin bild eller över en aktuell händelse från Uppsala eller runt om i Uppsala län. Hör av dig till oss. Vi kan vara intresserade av att köpa din bild.

Allt material från UppsalaBilder.Se, bilder filmer är upphovsrättsskyddat. UppsalaBilder.Se måste alltid tillfrågas och ge sitt godkännande före publicering.

Sebastian Lindberg
Fotograf / producent