Tufft för Storvreta

151226 Mullsjšs Petter Van Keppel gšr 3-5 i tredje perioden under innebandymatchen i Fyrishov mellan Storvreta och Mullsjš den 26 december 2015 i Uppsala. Foto: Sebastian Lindberg / BildbyrŒn STR *** BETALBILD ***

Matchen mellan Storvreta och Mullsjö blev ingen nagelbitare när den avgjordes på annandagen i Fyrishov. Mullsjö lyckades hålla ifrån hela tiden och matchen slutade 5-6 och Mullsjö fick rulla hem med tre poäng. På bilden är det Petter Van Keppel som precis gjort 3-5 målet bakom Storvretas målvakt Viktor Klintsten. Storvreta var inte riktigt på tårna så ett rättvist resultat enligt min mening.

Tänk på att alla bilder är upphovsrättsskyddade och får inte kopieras utan vår tillåtelse. Är ni intresserade av bilder kan ni kontakta Bildbyrån STR eller oss på UppsalaBilder.se

Related posts

Leave a Comment