4-3 i sudden till Sirius

Sirius Johan Eriksson
Sirius Johan Eriksson
Sirius Johan Eriksson

En händelserik match mellan Sirius och AIK i kvällens SSL möte i Fyrishov. Först sätter Sirius Billy Nilsson en straff som därefter kvitteras i andra perioden av Thomas Norman. I tredje perioden gör Mattias Jällrud 2-1 som också det målet kvitteras av AIKs Rickie Hyvärinen. Båda lagen känns otroligt nog ganska pigga då AIKs Niclas Eriksson gör 2-3 när det är ca 6 minuter kvar av matchen. Det målet verkar elda på Sirius och Peter Berlin som får kämpa in i slutminuten för kvitteringen 3-3. Resultatet står dig matchen ut och det avgörande suddenmålet 4-3 görs av Sirius Johan Eriksson.

Mer finns att läsa på UNT.se.

Tänk på att alla bilder är upphovsrättsskyddade och får inte kopieras utan vår tillåtelse. Är ni intresserade av bilder kan ni kontakta Bildbyråb STR eller oss på UppsalaBilder.se

Related posts

Leave a Comment