Henri Hurskainen

Henri Hurskainen

Bevakning av Swedish Masters i Uppsala. Hela fem planer har dom klämt in i A-hallen. Dessutom är det så tätt mellan planerna att man inte får stå och fotografera på planens långsida. Bara att gilla läget och en utmaning att få bilder på spelarna. Men så är det i nästan all sportfotografering, en utmaning och en stor skopa tur för att kunna leverera bilder som duger.

Här är i alla fall en bild på Henri Hurskainen som är klar för kvartsfinal i morgon fredag. Då bevakar jag inte badminton utan kommer istället vistas på en något kallar plats för att fotografera ishockey. Då finns vi på plats i Gränby Ishall för att bevaka när Almtuna tar emot Södertälje.

Tänk på att alla bilder är upphovsrättsskyddade och får inte kopieras utan vår tillåtelse. Är ni intresserade av bilder kan ni kontakta oss på UppsalaBilder.se.