Påven Johannes Paulus II

Året är 1989

Som rubriken redan talat om så är året 1989 och  Påven Johannes Paulus II besöker ett soligt  Gamla Uppsala. Han är den första påven som någonsin besökt Skandinavien. Säkerheten är rigorös som vi ser på

Påven Johannes Paulus II
Påven Johannes Paulus II

Som rubriken redan talat om så är året 1989 och  Påven Johannes Paulus II besöker ett soligt  Gamla Uppsala. Han är den första påven som någonsin besökt Skandinavien. Säkerheten är rigorös som vi ser på bilden så omgärdas Påven av en mängd SÄPO agenter. Helikopter som cirkulerar i luften och en mängd poliser för att upprätthålla säkerheten.

Nu är han på väg att helgonförklaras enligt uppgifter i massmedia.

Tänk på att alla bilder är upphovsrättsskyddade och får inte kopieras utan vår tillåtelse. Är ni intresserade av bilder kan ni kontakta oss på UppsalaBilder.se.

Lämna ett svar

Bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.