Runsten Borggärde 598

Borggärde 598

I Östhammars kommun finns en plats som heter Borggärde eller Borggårde. Ett par kilometer från Östhammarsvägen finns dessa runor huggna. Bilden visar bara en liten del av hela runstenen. Mer om runor kan du läsa

Runsten Borggärde 598
Runsten Borggärde 598

I Östhammars kommun finns en plats som heter Borggärde eller Borggårde. Ett par kilometer från Östhammarsvägen finns dessa runor huggna. Bilden visar bara en liten del av hela runstenen. Mer om runor kan du läsa om på Riksantikvarieämbetets hemsida.

Tänk på att alla bilder är upphovsrättsskyddade och får inte kopieras utan vår tillåtelse. Är ni intresserade av bilder kan ni kontakta oss på UppsalaBilder.se.

Lämna ett svar

Bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.